علی اسماعیلی روانشناس با اشاره به گسترش اعتیاد به شبکههای اجتماعی اظهار داشت: شبکههای اجتماعی جزء موارد نوظهوری هستند که پدید آمده و استفاده از آنها غیرقابل انکار است. گذر زمان و تغییر شرایط از جمله مواردی هستند که باعث گسترش آنها شده و افراد به ناچار از آنها استفاده میکنند و این موضوع در تمام جوامع وجود دارد.
این روانشناس گفت: این که چرا افراد از آن استفاده میکنند، بستگی به شرایط مختلف دارد. به مرور و در زمانهای مختلف انواع روش های ارتباطی مثل رادیو، تلویزیون، ماهواره و شبکههای اجتماعی به وجود آمدهاند که مدیریت استفاده از آنها به نوعی به خود ما برمیگردد.
اسماعیلی با بیان اینکه آموزش استفاده از شبکه های اجتماعی باید از درون خانواده و از طرف والدین شروع شود، تصریح کرد: در حال حاضر کودکان از سنین 2 تا 2.5 سالگی استفاده از اینترنت، موبایل و تبلت را شروع میکنند که لازم است از طریق والدین، مدیریت و زمانبندی شود.
وی افزود: اگر مدیریت استفاده از این شبکهها وجود نداشته و به حالت عادت و اعتیاد درآید، باعث بروز مشکلاتی از جمله اضطراب و فشارهای روانی می شود که در حال حاضر برخی از کودکان، نوجوانان و بزرگسالان جامعه ما به آن مبتلا هستند.